FAQ

Vanliga frågor och svar.

Dermalogica är ett professionellt hudvårdsmärke som säljs på utvalda hudvårdscenter. Där får du som kund professionell rådgivning om vilka produkter som passar just din hud. Under fliken hitta hudterapeut/återförsäljare hittar du ett Dermalogica hudvårdscenter nära dig. Du kan också klicka här. Du kan även handla dina produkter direkt här på dermalogica.se.

På Dermalogicas olika hudvårdscenter får du alltid rätt behandling och råd om produkter anpassade för din huds unika behov. Face Mapping® är ett revolutionerande sätt att analysera huden. Den här metoden hjälper även till att finna eventuella problem – innan de når upp till ytan.

Varje behandling på något av Dermalogicas hudvårdscenter avslutas med att du får en personlig rekommendation.

Majoriteten av råvarorna i produkterna kommer från växtriket, vilket betyder att doft och färg kan variera något beroende på säsong och ursprung på den specifika råvaran. Dessa råvaror förstärks av de högkoncentrerade ingredienser som tillverkas i laboratorium för att uppnå maximal säkerhet och effekt - exempelvis när det handlar om vitaminer, hydroxisyror och peptider. Dermalogicas fokus att kunna erbjuda produkter som inte kompromissar med hudhälsan gör att du inte hittar exempelvis tilltäppande mineraloljor, uttorkande alkoholer eller artificiella färg- och parfymämnen bland ingredienserna. Förpackningarna i sin tur är enkla att hantera, är återvinningsbara och håller produkterna hygieniska.

Det är viktigt att använda produkter som motsvarar den individuella hudens behov. Ta därför alltid först kontakt med en hudterapeut på något av Dermalogicas hudvårdscenter – där får du som kund en professionell produktrekommendation av välutbildade terapeuter. Om du väljer att handla dina produkter på Internet skall du vända dig till någon av Dermalogicas auktoriserade återförsäljare med försäljning på internet. Väljer du en återförsäljare som inte är auktoriserad finns det en betydande risk för att du inte får en äkta Dermalogicaprodukt när du beställer online. Här hittar du våra auktoriserade webb-återförsäljare.

Du kan även handla dina Dermalogicaprodukter direkt via oss här på dermalogica.se.

Du skall alltid vända dig till den återförsäljare som du handlat dina produkter av. Om du handlat via Internet kontaktar du aktuell websida. Har du handlat direkt via dermalogica.se kontaktar du vår kundservice för reklamation: info@skinconcept.se eller 08-545 787 40.

Under fliken för hudterapeuten hittar du mer information riktad till återförsäljare. Du kan även skicka ett e-mail eller ringa direkt till oss om du vill veta mer.

Epost: info@skinconcept.se

Tel: 08-545 787 40