Pro Power Peel

Kemisk peeling hör till de mest effektiva metoderna för att få bukt med diverse hudproblem. Pro Power Peel är Dermalogicas mest kraftfulla kemiska peeling. Denna professionella behandling kan anpassas efter olika hudtillstånd och är bland annat mycket effektiv vid ojämn pigmentering, tilltäppta porer, grov ytstruktur samt linjer och förlorad spänst. En kur på 3-6 gånger ger hållbara och långsiktiga resultat. Pro Power Peel kan även utföras som en enskild behandling med fokus på lyster och jämnare hudyta.

Kemisk peeling och hudhälsa

Att måna om hudhälsan är viktigt i alla steg när det gäller hudvård - och detta är extra viktigt när det kommer till kemisk peeling. Dermalogicas förhållningssätt är att starka professionella peelingar ska arbeta med huden, inte mot den. Att hitta rätt balans av ingredienser som både ger djupgående resultat, är effektiva att arbeta med och samtidigt reducerar risken för biverkningar.


Behandlingarna

Dermalogicas kemiska peelingar behandlar markanta åldersförändringar såsom linjer, rynkor och pigmenteringar. Det finns även möjlighet att behandla fet problemhud för att förbättra struktur och dämpa talgproduktion.

Med specifika och högkoncentrerade alfa- och betahydroxisyror i kombination med låga pH-värden, avlägsnas hudens yttre lager och cellförnyelsen stimuleras. De övriga ingredienserna i respektive produkt arbetar effektivt med att förbättra och balansera olika hudtillstånd.

Behandlingarna kan bokas som 30 eller 60 minuter och utförs endast hos professionellt utbildade hudterapeuter. För hållbara resultat rekommenderar vi dig att följa de råd om förberedande och eftervårdande hudvårdsrutiner som hudterapeuten rekommenderar.

Pro Power Peel 30

Passar dig som är fokuserad på själva peelingen och vill ha en tidseffektiv men kraftfull behandling. Peelingen appliceras endast på ansikte inklusive den undre käklinjen.

Pro Power Peel 60

Perfekt för dig som vill ha både resultat och upplevelse. Peelingen appliceras på ansikte, hals och dekolletage. Behandlingen avslutas med djupgående serum, masker samt eventuell apparatur eller massage.

Hitta närmaste hudterapeut här.


vanliga frågor och svar

Efter behandlingen kan huden vara rodnad och kännas varm. Men detta är individuellt och beroende av hudtillstånd, utförd peeling och vilka produkter man använder hemma. Det är inte ovanligt att huden känns torr och något stram. Håll huden väl genomfuktad tills den inte längre känns torr eller känslig. Din hudterapeut kommer rekommendera dig lämpliga hudvårdsprodukter.
Din hudterapeut kommer ge dig råd, men generellt sett är det bra att avsluta användning av hudvårdsprodukter som orsakar känslighet minst 48 timmar innan behandlingen utförs. Använd inte heller sådana produkter under själva kuren.
Nej. Under en graviditet kan huden lättare reagera negativt på kraftfulla behandlingar. Rådgör med din hudterapeut för att hitta lämpligare alternativ.