NYHET! Neck Fit Contour Serum

Oavsett hur noga du är med din hudvårdsrutin – kan du ärligt säga att du är lika noga med huden på hals och dekolletage som du är i ansiktet? Ändå så borde man tänka på att förebygga hudåldrande lite extra just på det här området. Huden på halsen är både tunnare och utsatt för mer friktion från exempelvis kläder, smycken och halsdukar. Många med känsligare hud ser också lättare rodnad och torrhetsfläckar – och har man slarvat med solskydd (eller solat med sin favoritparfym på) så är större pigmentfläckar vanligt.

Under ytan hittar vi de muskler som används för att vrida, böja och sträcka på halsen. Det dagliga rörelsemönstret år ut och år in påverkar förstås huden. Dessutom: i och med att de elastiska fibrerna i vävnaden gradvis försämras när vi åldras, ser vi från 40-årsåldern mer eller mindre markanta linjer. Alla år av solexponering visar sig också tydligt på dekolletage, hals och nacke i form av lösare hud, ojämn ytstruktur och djupare linjer och tvärgående rynkor.

Dermalogicas nya koncept med skin fitness-produkter för hals och dekolletage fokuserar på de unika utmaningar som huden här stöter på. Man skulle kunna kalla det för ett workout-koncept för bättre hudhälsa!


beskrivning

Det här spänstgivande, mjukgörande serumet minimerar fina linjer och är som en workout för huden på halsen och dekolletaget!

fördelar

 • Omedelbart utslätande.
 • Spänstgivande vid kontinuerlig användning.
 • Förbättrar hudstrukturen med retinolliknande resultat.

användning

 1. Vrid applikatorn till ON.
 2. Luta hakan uppåt och rulla med applikatorn över hela halsen, från
 3. käklinjen till dekolletaget. Kläm försiktigt på tuben för att få ut ett tunt
 4. lager av serumet samtidigt.
 5. Vrid applikatorn till OFF och fortsätt rulla över huden tills serumet
 6. absorberats helt.
 7. Använd morgon och kväll.
 8. Följ upp med mjukgörare (helst inklusive solskyddsfilter på dagen).

Klicka här för att köpa