Dermalogica Götgatan 7

Dermalogicas välutbildade hudterapeuter hjälper dig på vägen mot bättre hudhälsa! I vår flaggskeppsbutik på Götgatan 7 i Stockholm kan du få en Face Mapping-hudanalys och göra Dermalogicas ansiktsbehandlingar: FaceFit, ProSkin 30 och ProSkin 60. Läs mer om behandlingarna nedan.

Kontaktuppgifter

Adress: Dermalogica | Götgatan 7 | 116 46 Stockholm | Södermalm
Telefon: 08-545 787 49
E-post: gotgatan7@dermalogica.se

Öppettider:

Måndag – torsdag 11-19.
Fredag 11-17.
Lördag 10-16. Söndag stängt.


Boka tid via Boka Direkt här.

Våra behandlingar

Våra behandlingar är framtagna för att vara effektiva och resultatinriktade. Oavsett om du har ont om tid eller vill ha en längre behandlingsupplevelse så kan vi anpassa dem helt efter ditt hudtillstånd, din livsstil och dina önskemål om resultat. FaceFit är vår expressbehandling på 10 minuter, där du snabbt får en behandling med fokus att ge extra fukt, extra djuprengöring eller bara extra lugnande effekt.

För dig som har lite mer tid kan ProSkin 30 vara ett alternativ. En högintensiv Dermalogicabehandling som anpassas helt efter din hud och dina prioriterade önskemål.

Du som söker en klassisk ansiktsbehandling kan välja ProSkin 60. En upplevelse med optimal hudhälsa som resultat och en unik, spa-liknande behandlingsupplevelse.

Läs mer om respektive behandling nedan.