Behandlingar för bättre hudhälsa

Våra ansiktsbehandlingar är framtagna för att vara effektiva och resultatinriktade. Oavsett om du har ont om tid eller vill ha en längre behandlingsupplevelse så kan vi anpassa dem helt efter ditt hudtillstånd, din livsstil och dina önskemål om resultat. Välj mellan FaceFit, ProSkin 30 eller ProSkin 60.

Hitta närmaste hudterapeut.

Face Mapping®

Face Mapping® är Dermalogicas resultatinriktade och noggranna hudanalys. Metoden är utvecklad av The International Dermal Institute och är helt unik för Dermalogica.

Med Face Mapping kan hudterapeuten på ett professionellt och enkelt sätt förklara varför din hud ser ut som den gör, vilken typ av professionell behandling som rekommenderas samt hur du hemmavid kan bevara och sköta huden på bästa sätt.

Här kan du läsa mer om Face Mapping.

ProSkin60

För vem: Perfekt för dig som både vill ha professionella resultat och en behandlingsupplevelse utöver det vanliga.

Vad det är: 60 min ansiktsbehandling.
Den ultimata Dermalogicabehandlingen. Med hjälp av våra mest avancerade produkter och behandlingstekniker skapar vi en ansiktsbehandling som är unik för just din hud. En ultimat avkoppling där du vilar skönt nedbäddad i en bekväm behandlingssäng. Behandlingen inleds med professionell dubbelrengöring av ansikte, hals och dekolletage/axlar/nacke och därefter utförs en noggrann hudanalys. Du och hudterapeuten kommer överens om vilken inriktning din behandling ska ha och vilka steg som ska genomföras:


• Exfoliering/peeling
• Djuprengörande portömning
• Ansiktsmassage
• Intensivbehandling med serum & masker.

Avslutningsvis appliceras vårdande produkter enligt Dermalogicas lager-på-lager-teknik för att ge hållbara resultat.

Hitta hudterapeut nära dig.

ProSkin30

För vem: För dig som vill ha en skräddarsydd, kortare ansiktsbehandling.
Vad det är: 30 min ansiktsbehandling.

Den perfekta behandlingen för dig som har ont om tid eller som vill komma oftare för att behandla specifika hudtillstånd. ProSkin30 är en skräddarsydd behandling, anpassad efter din huds behov. En högintensiv Dermalogicabehandling som anpassas helt efter din hud och dina prioriterade önskemål.

Koppla av en halvtimme i en bekväm behandlingssäng medan hudterapeuten inleder med noggrann rengöring av ditt ansikte och sedan analyserar din hud. Ni kommer därefter överens om vilket av följande behandlingssteg som är viktigast för din hud just nu:
• Exfoliering/peeling
• Djuprengörande portömning
• Ansiktsmassage
• Intensivbehandling med serum & masker.

Avslutningsvis appliceras vårdande produkter enligt Dermalogicas lager-på-lager-teknik för att ge hållbara resultat.

Hitta hudterapeut nära dig.

FaceFit 10 min

För vem: Perfekt för dig som har ont om tid.

På 10 minuter får du snabbt en professionell hudvårdsbehandling med fokus på att ge extra fukt, extra lyster eller bara extra lugnande effekt. Perfekt för dig som har ont om tid eller vill prova på behandling men inte kliva in i behandlingsrummet. Du får också råd och tips om hur du kan sköta din hud för att uppnå optimala resultat. Sitt ner och blunda en stund och låt hudterapeuten göra rent ditt ansikte och därefter använda Dermalogicas avancerade specialprodukter,
anpassade efter din huds behov.

Hitta hudterapeut nära dig